English   
Este important să cunoaşteţi câte persoane vizitează expoziţiile dumneavoastră. Cu QCount puteţi să înregistraţi zilele şi orele la care vizitatorii intră şi ies din expoziţie.

Contorizarea vizitatorilor

Folosind QCount la intrarea muzeului sau galeriei puteţi avea o informaţie valoroasă asupra numărului de persoane care intră şi ies. Această informaţie furnizează date importante care pot fi folosite pentru a stabili cât de mult atrage publicul expoziţia respectivă.

Performanţa unui muzeu sau a unei galerii este dată nu doar de vânzarea de bilete ci şi de numărul de vizitatori. În multe cazuri sunt gratuităţi la intrare pe anumite criterii şi nu este uşor să se determine cât de ocupat este muzeul. QCount poate să ofere o înregistrare precisă asupra numărului de vizitatori care intră şi ies din muzeu, înregisrare care constiuie cel mai bun indicator al utilizării spaţiului muzeal.

În anumite cazuri alocarea de fonduri pentru o anumită instituţie culturală se face în funcţie de gradul de utilizare. În astfel de cazuri este foarte important să existe un contor de persoane pentru a putea aprecia numărul de vizitatori.

Planificarea personalului

Deoarece QCount memorează numărul vizitelor precum şi momentele în care vizitele au avut loc, puteţi folosi datele pentru a determina zilele din săptămână precum şi momentele din zi cu cel mai mare grad de vizitare. Această informaţie poate fi folosită pentru a ajusta programul personalului şi pentru a avea tot timpul personal adecvat la dispoziţia publicului.