English   
O utilizare frecventă a QCount este cea de contor de persoane pentru monitorizarea traficului în centre comerciale şi mall-uri. Cu QCount puteţi monitoriza intrările şi ieşirile din centrul comercial. Informaţiile privind numărul de persoane care trec prin fiecare poartă de acces sunt imediat disponibile online şi vă permit generarea de rapoarte în orice moment.

Măsuraţi potenţialul centrului comercial

Clienţii constituie un factor cheie în măsurarea potenţialului unui centru comercial. Utilizând QCount obţineţi date privind numărul de persoane care vizitează spaţiile comerciale. Analizând aceste date puteţi afla care sunt zilele şi orele la care atrageţi cei mai mulţi vizitatori.

Determinaţi eficacitatea publicităţii

Măsurarea eficacităţii unei campanii publicitare într-un centru comercial este adesea dificilă. Analiza cifrelor de vânzări este îngreunată şi întârziată de consolidarea datelor de la toate magazinele, astfel încât măsurarea numărului de vizitatori este metoda optimă pentru a determina eficacitatea campaniei.

Utilizând rapoartele încorporate, puteţi urmări grafice şi tabele care scot în evidenţă modificările şi tendinţele înainte şi după campania de publicitate

Numărare direcţională şi grad de ocupare

Cu ajutorul QCount puteţi determina direcţia fluxului de vizitatori care intră sau părăsesc mall-ul şi obţineţi informaţii privind gradul de ocupare a spaţiilor comerciale.